The Man from U.N.C.L.E

Käisime kolmapäeval kinos – oli Cinamoni sünnipäev ja kinopilet oli 3 eurot. Vaatasime filmi “The man from U.N.C.L.E” ehk “Koodnimetus U.N.C.L.E”.  See on Guy Richie uus teos, mis on tehtud 60ndate sarja alusel. Guy Richie filmid on mulle üldiselt meeldinud (niipalju kui ma neid näinud olen), kuid kinno minnes ootused väga suured polnud.

Film oli muidu täitsa vahva. Sisu oli nagu oli – plusspunktid selle eest, et venelane polnud pahaks tehtud – aga visuaalselt meeldis film väga. Kena montaaž ja mõni pikk monoloog… nalja sai ka muidugi ja lisaks muusika! Mulle meeldisid eriti naiste kostüümid ja meik ja soengud: tahtsin endale ka järgmisel päeval kohe lainerijoont teha (ma pole selles eriti osav ainult). Kohati kiskus tegevus väga märuliks, et täpselt enam polnud aru saada; samuti häirisid mind erinevad VALED aktsendid (aga ma olen ka OCD).

Soovitan vaatama minna- saab naerda 🙂

Stiilinäide, googlist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga