Miku sünnipäev

Mikul oli eile sünnipäev! Seega on meil olnud alates minu sünnipäevast pea nädal aega tants ja trall. Miku vananemise tähistamist alustasime neljapäeval Võrus – väike pidu minu emmega.

Laupäeval käisid meil Miku sugulased külas – küll see oli alles pidu! Alguses oli kõik natuke hektiline, aga pärast oli päris meeldiv juba. Ma olin natuke pinges – suur osa inimestest käis meie juures esimest korda (uue abikaasa seisusest ma ei viitsi kirjutada). Põdesin kodu korrasoleku ja toitude pärast. Mikk tegeles rohkem soolaste snäkkidega, mina magusaga. Küpsetasin Manhattani juustukooki ja tassikooke. Toitlustus tuli meil kahepeale imeline välja:) Õhtu läks ka hästi – iga minutiga põdesin järjest vähem ja mul oli väga tore.

Eile nunnutasin Mikku eriti – mu väike vanur! Päeval käisime Bauhofist talle kingitust ostmas (tööriistakast) ning siis läksime Elvasse. Mikk oli ennast registreerinud järvede jooksule ja ma käisin talle kaasa elamas. See oli muide Miku esimene rahvajooks ja ta oli väga tubli – täitis oma eesmärgi ja pärast väikest puhkepausi lubas ka järgmisele jooksule minna. Õhtul veetsime pea kaks tundi nõude pesemisega – ütleme, et see oli väga romantiline 😉

Suur suve pildipostitus tuleb varsti!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga