Raamatupostitus – “Litsid”

Lõpetasin eile õhtul M.Sanderi raamatu “Litsid” lugemise. Nagu autor ise on rõhutanud, on ainus skandaalne asi teose juures pealkiri. Mina alguses ka mõtlesin, et tegemist on Eesti Wabariigi 50 halli varjundiga, aga ei miskit – pigem on raamat Eesti ajaloost ning poliitikast (küll läbi lõbustusasutuse teenindajate silmade).

Mulle raamat väga meeldis (muidu ma poleks seda paari päevaga läbi lugeda jõudnud). Lugemise vahepeal uurisin ajaloo kohta kõvasti internetist juurde. Mind on alati huvitanud II maailmasõda – omal ajal vaatasin kõik selleteemalised dokid Youtube’ist läbi. Eesti osa sõjas mind pole paelunud (võib-olla on vanaema sõjajuttudel selles osa), kuid nüüd on huvi (ja ka teadmised) palju parem(ad).

Nüüd jään ootama loo järgmist osa (tegemist on triloogiaga). Soovitan!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga