Sünnipäev

Mul oli reedel sünnipäev! Mikk tõi hommikusöögi voodisse ja nunnutas mind tavapärasest veel rohkem.

Seejärel lõpetasin koristamise (ma ei viitsinud neljapäeval põrandaid pesta) ning pesin ennast puhtaks. Pärast kuivamist läksime Kaubamajja mulle kingitust ostma. Meil on selline kokkulepe pidupäevadeks – käime ja valime koos kingituse. Mõtlesin midagi ehtemaailmast valida, aga midagi ei jäänud silma. Läksime hoopis raamatupoodi ja valisin endale kaks washi-teipi (kirjutan sellest varsti!) ja M. Sanderi raamatu “Litsid” välja (ka sellest kirjutan varsti!). Olen kingitusega väga rahul 🙂

Siis läksime emmele vastu – ta tuli bussiga Võrust. Kodus jõime kohvi ja hakkasime peoks sättima. Emme, muuseas, kinkis mulle kõrvarõngad, mis mulle väga meeldivad. Ta on mulle vist viimased 4-5 aastat sünnipäevaks Võru Juveelist ehteid ostnud – mulle sobib 🙂

Lõpuks jõudsid ka ämm-äi Elvast kohale. Kella viieks oli meil MeatMarketis laud bronnitud. Mina sõin seal loomulikult burgerit, teised võtsid lõhe. Toit oli mmmmmm! Samuti maitses hästi mu lemmikkokteil Tom Collins.

Pärast söömist oli meil kodus väike istumine – õunasiider ning Miku küpsetatud tort. Mmmmm vol2. Teineteisele tordi küpsetamine on meil ka sünnipäevatraditsiooniks saanud.

Järgmisel päeval käisime Elistvere loomapargis ning Jääajakeskuses. Sellest ka kunagi hiljem. 11821706_1652830074961626_192395853_n

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga