Saksa post

Saatsime tädile väikese paki – pulmaalbum ja niisama nipet-näpet (ma pean mainima, et tädi soovis kõrvitsaseemneid, sest saksa omad ei kõlbavat kuhugi). Pakki sai ka väike kolmeosaline matrjoška* tädipoja tütrele.

Pakk jõudis kohale, aga matrjoškat pakis polnud. Ümbrik oli lahti kakutud ning hiljem DeutschePosti teibiga parandatud. Tädi on maruvihane – pole esimene kord, kui Saksa postis keegi “kogemata” kaotab paki ära või saadab selle nt Hollandisse.

Muide, Eestist on paki saatmine suhteliselt kerge (kuigi minu meelest kallis). Saksamaalt saates peab tädi märkima paki peale, mis seal sees on. Tädi on vist mitu kaebust juba kirjutanud. Ükskord läks pakk nt Islandile, teinekord käis mitu tiiru Saksamaa – Holland liinil.

*Matrjoška on üliarendav mänguasi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga