Klassikaline näohooldus

Eelmisel aastal kingiti mulle sünnipäevaks Dorpat Spa kinkekaart. Ma vahepeal unustasin selle olemasolu ära..nii kiire oli. Paar nädalat tagasi (kui mulle tuli meelde, et mul tuleb varsti sünnipäev) meenus mulle kaart ja broneerisin klassikalise näohoolduse.

Ma pole varem Dorpat Spas ega näohoolduses käinud. Ma üldiselt kardan minna sellistesse kohtadesse esimest korda – ei tea, kuidas käituda või olla. Ma olin suht närvis ja ei suutnud väga lõdvaks ennast lasta, kui tsikk mulle kaelamassaaži tegi. Muidu oli kõik ülimõnus: koorimine, mudimine, mask ja kreemitamine. Kindlasti lähen näohooldusesse veel, sest kodus ma ei viitsi nii põhjalikult kõike teha.

Vau.. kas ma olen nüüd ilublogija? 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga