Nädalavahetus

Laupäeval käisime ämmade ja äiaga Võrumaal matkamas. Kõigepealt käisime Suure Munamäe vaatetornis. Mina käisin seal sel aastal juba teist korda, aga ämm-äi polnud seal aastakümneid käinud. Vaade on muidugi imeline (“Eestimaa on nii ilus vä”). Tornis olid ka mõned lätlased, üks nendest toetas u kaheaastase lapse piirdele – minu emme sai šoki ja hakkas tüüpi hurjutama, et mida too teeb. Vaatepilt oli muidugi jube.

IMG_1829

IMG_1826 modified

Siis sõitsime Ööbikuorgu. Seal kiikusime natuke ja vaatasime veepumbad üle. Jällegi – ilus loodus.

IMG_1843 modified

Mu huuled on natuke sinakad, sest jõin Munamäel sinist jääkooki. Mmmmm.

Seejärel käisime rannas. Jah, suvi on jõudnud lõpuks siia (mul on palju suvekleite).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga