Intsikurmu muusikafestival 2015

Käisime Mikuga reedel Intsikurmus muusikat nautimas. Kõik oli väga vahva – koht, lavade paigutus, muu meelelahutuse valik. Vahva ei olnud ainult ilm (alguses). Kui me kohale jõudsime, ladistas väga kõvasti. Istusime 10 minutit autos ja ootasime, millal vihm lõppeb. Päris jube padukas oli. Üleüldse, eesti suvi, wtf? Vastasmaja muruplats on juba kollaseid lehti täis..

Lõpuks saime festivalialale ka mindud. Lavad avaldasid muljet – lahedad visuaalid jooksid ekraanil. Hea, et ma kummikud jalga panin – keset toiduala oli suur porimülgas.

Kuulasime mitut bändi: jõudsime kohale Kreatiivmootori lõpuks, pisut nautisime ka jazzi. Seejärel tulid lavale mingi läti hipitsikkide bänd. Nad laulsid läänemerest ja … noh, mulle eriti ei meeldinud. Lavakostüümid olid ka jubedad. Siis kuulasime Mauno Meesitit, kes oli väga huvitav. Ükskord raadiost mängiti ja hakkas nagu meeldima. Hea, et ära nähtud sai.

Pealaval hakkas mängima jälle üks läti bänd- Triana Park, kes tõmbas rahva täitsa käima. Musikaalselt oli muidu täitsa lahe, aga.. (mulle on raske muljet avaldada). Veel kuulasime Odd Hugot. Üks tuttav arvas kunagi, et Mikk on selle bändi trompetimängija – meil sai sellega palju nalja 🙂

Õhtu peaaesineja oli Ewert and the 2 Dragons. Ma pole neid kunagi eriti kuulanud ja fännanud, aga pean ütlema, et nende live oli väga hea. Teiste esinejate esitusega ei anna võrrelda. Natuke vaatasime ka Junk Riotit, aga kuna mul oli kohutavalt külm, sõitsime tagasi koju. Oleks pidanud mütsi ja kindad kaasa võtma…

Ka sellel üritusel tundus mulle, et lasen ennast ümbritsevast liiga palju häirida – nt jään kuulama teiste inimeste juttu (ma muidugi ei mõista, miks peaks keset kellegi esinemist rääkima oma trennist) või vaatama nende liikumist. Peale selle märkasin, et inimesed ikka ei tunne oma piire – üks neiu oli (ilmselt) nii napsune, et ei osanud endale jopet selga panna ja nuhtles sellega võõraste meeste tagumikke. Samuti oskavad mõned ennastunustavalt tantsida, seades ohtu teiste inimese tervise. Ah, mis ma siin ikka – tegelikult oli tore ja mul on hea meel, et käisime 🙂

IMG_1814

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga