Positivus 2015

Olen täna pool päeva (ülejäänud pool olen voodis vedelenud) koristanud ja lõpuks saan blogima hakata. Mul on mitmeid postituse-mõtteid, aga noh.. aeg läheb kiiresti vedeledes.

Eelmine nädalvahetus käisime Lätis Positivusel. Mina olin esimest korda, Mikk on selles osas õnneks vana kala. Sõitsime reedel kõigepealt Kablisse, kus me ööbisime. Seejärel vurasime Salacgrivasse. Muidu lühikese sõidu peale läks väga pikalt aega, sest tee oli parandajaid täis. Lõpuks leidsime parkimiskoha ja saime muusikat nautima minna. Festivaliala oli ülisuur (minu pisikeste silmade jaoks), rahvast oli väga palju. Reedest jäi muidugi meelde ka “mõnus” merelõhn Nordea lava juures. Mingi hetk muutus suur osa rahvast minu jaoks talumatuks – ilmselt hakkasid nad purju jääma. Mikk kommenteeris, et festivalile on tulnud igasugust rahvast – pooled neist alkoholi pärast. Minu ainuke soov Positivuselt oli kuulata Placebot – see oli MEGA! Alguses oli mul VÄGA paha tuju, sest inimesed liikusid pidevalt ning koha pärast pidi kõvasti võitlema. Poole pealt muutus rahulikumaks ja tuju paranes. Mõni tüüp oli nii purjus, et pillas tüdruku oma õlgadelt maha. See oli natuke koomiline isegi.

Järgmisel päeval peost osa ei võtnud ja sõitsime hoopis Valmierasse. Käisime ehituspoes (seal müüakse isegi hiiri) ja natuke linna peal ringi. Õhtuks jõudsime Cesisesse, kus oli ka meie ööbimine.

Pühapäeval sõitsime uuesti Kablisse ja sealt Salacgrivasse. Meiega ühinesid Miku vend ja tema naine. Nagu ikka, käisime ringi ja kuulasime muusikat. Viisin Miku St Vincenti juurest hoopis jälle Rangleklodsi kuulama, mis oli väga õige otsus. Väga mõnus oli. Ööbisime Kablis ja esmaspäeval sõitsime Viljandi kaudu koju.

Kõik meeldis mulle, aga peaksin ennast mitte laskma häirida rahvamassidest. Samuti tundus mulle, et mitmed olid lihtsalt tulnud jooma ja joogise peaga sotsialiseeruma. Suur pluss festivali juures oli kellaaegadest kinni pidamine – kõik esinejad läksid täpselt peale, mis on päris harv juhus. Samuti meeldis mulle food courti ala ning jäätis 🙂

Kirjutan siia enda jaoks nüüd üles muusikud, keda me vaatamas käisime, arhiivi jaoks 🙂

East India Youth

Kate Boy

Jungle

Jack Garrat

Tom Odell

Placebo

Max Jury

Basement Jaxx

Rangleklods

Robert Plant

St Vincent

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga