Pulmasoeng ja -meik

Tegelesin kõigega viimasel minutil, sh juuksuri ja meikari otsimisega. Tahtsin esialgu Kuperjanovi ilusalongi minna (olen seal varem käinud juukseid lõikamas ja värvimas), aga seal ei tehta meiki. Pealegi, koht jäi sutsu kaugele. Kõige lihtsam oli minna Selene ilusalongi, mis asub kohe kodu kõrval. Aja broneerisin poolteist nädalat ette. Kõigepealt käisin proovisoengut tegemas. Mul oli vahva juuksur Kätlin, kes piltide järgi tegi mulle uhke soengu. Eriti meeldis, et juuksur kõike minuga arutas. Kuna mul on rasked juuksed, otsustasime half-up-do kasuks. Tahtsin punutist ja juuksekaunistust. Käisin salongidest kaunistusi vaatamas, kuid lõpuks sain Seppäläst Kreeka-stiilis pärlitega juuksevõru. Muidugi meeldis mulle ka see, et juuksur kiitis pidevalt mu juukseid – terved, tugevad ja kaunid (ilmselt olin kogu aeg toolis – ah-mis-sa-nüüd-ilmega). Soeng püsis üle ootuste hästi, mingi hetk tundsin, et mõnest kohast vajusid juuksed ära.

Proovimeigis ma ei käinud – ei olnud aega. Kirjeldada ma midagi ei oska – jumestusega (põhi, kontuurimine, põsepuna) jäin ma rahule, aga silmad oleksid võinud pisut suitsusemad olla. Kokkuvõttes olin rahul 🙂

PS – oleme täna kuu abielus olnud!

Üks väike pilt ka: FGF_0465

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga