Sõrmused

Eeltöö sõrmustest (nagu kõigest muust) tegin internetist. Kõige rohkem meeldis jewel.ee valik, aga netist ei julgenud osta. Mina tahtsin kindlasti valgest kullast sõrmust, Mikul oli vist suhteliselt ükskõik, tema muretses lihtsalt õige suuruse pärast ja et liiga naiselik sõrmus poleks.

Mõnel õhtul käisime kaubanduses ka vaatamas. Mõnes poes olid hinnad MEELETUD – ma mõistan kvaliteedi ja hinna suhet, aga mõni sõrmus oli ikka LIIGA kallis. Meie leidsime oma sõrmused lõpuks CityGoldist – ning täpselt sellised nagu me netist olime välja valinud. Vaata pilti siit. Mulle ilmselgelt meeldib, ka Mikk polnud vastu. Poe müüjatädi soovitas esialgu Mikule väiksemat sõrmust, aga ei saanud seda talt kuidagi sõrmest. Tädi muudkui soovitas, et “lase sõrm lõdvaks”, kuid Mikk läks järjest rohkem krampi. Seda oli päris naljakas vaadata, aga ma muidugi läksin lõpuks natuke armukadedaks, et mingi tädi mu mehe sõrmi näpib :).

Sõrmustele sisse lasime graveerida teineteise nimed ning 15.05.15. Miku ema soovitas ikka enda nime sisse graveerida – muidu läheb meelest, kelle sõrmus on. Miku vanemad sõrmuseid muuseas ei kanna – emale on väike ja isale on suur. Miku vennal ja vennanaisel on üldse erinevad sõrmused. Meil tulid siis sellised.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga