Kihlumine

Oleme Mikuga abielus olnud 10 päeva – kõlab juustuselt, aga praegu on meil kõige ilusam aeg ever 🙂

Abielust olime rääkinud juba enne kihlumist. Minu meelest räägitakse suhtes mingi hetk nagunii kõik need värgid läbi – abielu, laste arv ja nimed, tulevikuplaanid jne. Ma ei teagi nüüd, millal täpselt see juhtus, aga mina jäin ootama Mikult sõrmust. Mikk andis vihjeid ka, et.. see värk on tulemas.

Oli oktoober, meil oli just tähtpäev olnud ja mina olin jube väsinud ja natuke haige. Hommikul voodis lesides võttis Mikk järsku sahtlist sõrmuse ja küsis, et kas ma tahaksin ikka temaga abielluda. Minu reaktsioon oli vist kirjas väljenduna selline: OMGOMGOMGTÕSISELTVÄ!

Muidugi ma ütlesin jah.

Sõrmus ise on pildilt näha. Mulle väga meeldib.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga