A kuidas sul lugemisega läheb?

Lugemisega läheb väga hästi. Olen jõudnud sel kuul läbi lugeda 2 raamatut: “Kõik seitse lainet” ja “Pilapasknäär”. Esimene on järg “Hea põhjatuule vastu”, teine Näljamängude triloogia viimane osa. Miks ma sellist teismelistele mõeldud raamatut lugesin – 1) tahan olla lahe; 2) mulle päriselt ka meeldib selline kerge kirjandus. Nüüd võiks muidugi 1. ja 2. teise osa läbi lugeda, sest kes meist Katniss küll olla ei tahaks?

Mul on olemas ka goodreadsi konto. Mulle meeldib, et saan äppis skännida sisse raamatu koodi ja kohe tuleb info lahti.

Praegu loen “Kadunud”, mille põhjal tehti “Gone Girl”. Selle raamatu ostmisega sai palju nalja – Rahva Raamatus ja Apollos väljamüüdud. Läksime siis Mikuga Maximasse piima eest võitlema. Mikk veel muigas, et siit küll raamatut ei saa. Aga riiulil oli 4 eksemplari. Ma olin õnnelik 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga