veel üks filmipostitus

Kuna ma olen kodus pikali ja taastan tervist, siis vaatasin/me eile kaks filmi:

  • The theory of everything – vaatasin üksi, sest Mikk ei soovinud seda vaadata. Eks üks suur pisarakiskuja oli. Teema iseenesest on aktuaalne – kõik need jääveeväljakutsed ja omaste hooldamised (mis on mulle eriti lähedane olnud ju). Mulle sellised filmid eriti ei meeldi, kuid tüüp näitles küll imehästi (eriti selline düsartriline kõne!).
  • The imitation game – II maailmasõja filmid mulle üldiselt meeldivad, samuti olen krüptograafia austaja. Näitlemine oli jällegi hea, aga film iseenesest midagi erilist polnud.

Nagu näha, on mind raske lõbustada. Mõned Oscarile nomineeritud filmid on mul veel vaatamata, aga võin öelda, et näitlemise auhindadele on väga kõva konkurents.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga