filmipostitus

Kes jälgib filmiauhindade jagamist, võib järeldada, et ma ei ole rahul (Boyhoodi-värk), aga sellest ma täna ei kirjuta.

Käisime sel nädalal kahel päeval kinos. Kõigepealt Elektriteatris Priit Pärna multikaid vaatamas. Need on Miku lemmikud ja mulle tundus, et talle väga meeldis. Minul on olnud karm lapsepõlv ja sellist asja (või siis üldse kultuuri) minu peres ei austatud. Minu meelest oli filmides vaimukaid ja ühiskonnakriitilisi kohti + liivajoonistused olid ka ägedad.

Kolmapäeval käisime “Whiplashi” vaatamas. See oli väga hea – JK Simmons näitles oma osa ÜLIMALT! Filmi sisu meeldis mulle ka – kust lõppeb inimlik pingutus ja algab haiglane pingutus? Kust lõppeb soovitus ja algab alandamine? Veel kõlas filmis üks huvitav mõte – pole olemas hullemat sõnapaar kui “Good job” (ma sellega nüüd täielikult ei nõustu). Peale selle sain filmist kaks uut roppu sõna oma sõnavarasse. Ma helistasin pärast filmi emmele, et nende sõnade kasutamisoskust demonstreerida.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga