Filmid

On vaheaeg. Mul on 1,5 vaba päeva ning nädalavahetusel olen koolitusel Viljandimaal. Üritus kestab kolm päeva. KOLM päeva ilma Mikuta! KOLM! Eelmine kord sain ilusti hakkama, esimesel õhtul oli ainult väga nutune olla. Ma lohutan ennast teadmisega, et aeg läheb väga kiirelt. Läheb ju?

Nädalavahetusega vaatasime mitu filmi ära:

  • Lucy. Algus oli huvitav, aga poole filmi pealt tahtsin muid asju teha, nt telefoniga netis istuda. Tõesti igav oli.
  • Blue is the warmest colour. Hoopis teine teema. Meile film meeldis, huvitava ja mõtlemapaneva sisuga, kõik saavad mingis osas samastuda. Sobib hästi kooseluseaduse-foobikutele. PS. Palju alastust ja intiimseid stseene.
  • The Hobbit, 2.osa. Mikk seda ei vaadanud, talle meeldivad sutsu realistlikuma sisuga filmid. Mulle meeldis, film oli hästi tehtud (visuaalsus!), aga midagi oli nagu puudu. Äkki on film liiga kassahitiks tuunitud? PS. Ma olen soundtrackis pettunud.

Veel oleme vaadanud Fargo seriaali (äge!). Tänane Family Guy oli ka hea.

Nüüd võiks tegelikult ÕSi lugeda positiivse sõnavara suurendamiseks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga