viimasest nädalast

  • Töö. Tööpäevad on pikad ja palju huvitavaid projekte on pakutud/lähedale toodud. Veel oli sel nädalal äge päev – mul oli lausa kaks klienti ühel päeval! Töökaaslased on mul jätkuvalt suurepärased.
  • Tervis. Vahepeal oli mul nohutaoline asi, aga see läks kergelt üle. Mikk põdes natuke tõsisemalt.
  • Autosõit. Mikk on lasknud/sundinud mul päris sageli autot juhtida. Üldiselt läheb hästi, parkimine on peavalu ja kui ärevus ka kiiremini üle läheks, oleks tore.
  • Koogid. Ei ole üldse jõudnud/viitsinud küpsetada :(.
  • Kohv. Olen proovinud kohvi juua. Vahel on täitsa okei (ei puperda), vahel hakkab lausa iiveldama. Töökaaslane soovitas kofeiinivaba kohvi. Proovisin – maitse oli täiesti OK.
  • Kodu. Täna panime tapeeti seina. Olen rahul, 1/4 valmis 🙂 Tiimina tulime väga hästi toime.

Nagu näha, pole nimekirjas “sõbrad. vaba aeg. film. muusika.” teemat. Sõprade värgi olen ma juba ammu käest lasknud, ei tea, kas lõpuks end kokku võttes (see nõuab hetkel palju) on mul üldse kedagi veel jäänud. Ma saan ju nendest ka väga hästi aru – kaua sa kannatad mittesuhtlemist. Oma suhtlemisprobleemidest äkki mõni teine kord pikemalt.

Kogu vaba aeg läheb praegu oma suhte arendamise peale. (PS Mikk – kallis oled. 🙂 ). Me vaatame koos sarju, kuulame muusikat, koristame, töötame, joome teed..

Filmidest nii palju, et midagi huvitavat pole silma jäänud. Eile vaatasime Midsomeri mõrvu väga keskendunult, üle pika aja oli piisavalt keskendumist 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga