Mõned killud

  • Mul on töökohtadega väga vedanud, eriti nende saamisega. Ka seekord läks õnneks ja pakuti uut tööd. Kõik on suurepärane ja ei saanud ära öelda. Jätkan ka koolis (väikse kohaga), aga lasteaias enam mitte. Uues ametis on rohkem korraldamist, mis saab minu jaoks ilmselt kõige raskem osa olema, aga arenengi nii rohkem inimesena. Noo ja sotsiaalsetele oskustele on see ka arendav kindlasti.

 

  • Eile käis külas M-A. Nii tore oli näha, mõistuse piires meenutada ja heitada :). Ma küpsetasin selle piduliku sündmuse jaoks õunastruudli. M-A oli päris mitmes inimene, kes imestas, et ma oskan küpsetada (mina kui endine rösteripõletaja). Varem ma tõesti seda ei teinud, nüüd kogu aeg. 

 

  • Laes on juhtmed, sest Mikk võttis meie koleda laelambi alla. Meil on tapeet ammu ostetud ja paar päeva tagasi ostsime uue laevalgusti. 

 

  • Me proovisime täna vaadata “The fault in our stars” filmi. Ei tulnud midagi välja, kuna see oli mitte meie maitse. Ma klõpsisin lihtsalt selle läbi. Olen raamatut ka lugenud, see erilist muljet ei jätnud. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga