vererõhuaparaat

Issaristike, ma unustasin kirjutada oma kõige armsamast ostust Saksa reisilt:

 

VERERÕHUAPARAAT

 

Kuna mul on madal vererõhk ja ma olen hüpohondrik, on mul aeg-ajalt vaja vererõhku mõõta. Perearst seda nagunii ei tee. Viimane kord kui arsti juures käisin, rääkisin oma madalast vererõhust (tookord oli rõhk ikka väga madal ja paha oli olla), EI mõõtnud arst kontrolliks rõhku, vaid ütles (ja ma siinkohal tsiteerin): “See on noorte saledate daamide haigus. Te elate kaua, aga see on ääretult ebamugav.”.

Aga aparaat on väga armas. Tal on käepael (või vöö vms). Pigistab vahel, aga ma usaldan sellist aparaati rohkem kui randmemõõdikut. 

Vererõhk on muidu praegu normile lähedal, kuid siiski madal. 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga