Miku sünnipäev

Eile oli Miku sünnipäev. Öösel ärkasime mõlemad üles ja kuna und ei tulnud, vaatasime sarja. Ühe ajal tuli Mikule meelde, et ta unustas oma ema saadetud lilled autosse – seega sai ta harjutada lilleseadmist (tulemus väga hea). Hommikul tegin talle süüa. Pool päeva vedelsime muidugi niisama. Ühel hetkel läksime Taskusse Miku kingitust tooma (mm – pardel.. viimastel päevadel oleme mitmeid youtube-i videosid habet ajavatest meestest vaadanud). 

Siis sõitsime Vapramäe forelli. Mikul oli laud bronnitud ja kala tellitud. Jah, ma olen hakanud kala sööma. Väga kena koht oli – korralik söök (kala+lisad) ja isegi portselanist taldrikud! Ilmaga ka vedas. Tore üritus oli, Mikk tundus ise ka rahul olevat.

KOOGIJUTTU: küpsetasin Manhattani toorjuustukooki. 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga